Termeni si conditii
1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

 • Acesti termeni si conditii “Termeni si Conditii” constitute acordul legal dintre dvs. si Fidesys Mobile SRL. Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii pentru utilizarea in orice mod a website si aplicatie-ului accesibil la adresa URL https://myartist.ro “Website” si a aplicatiei pentru telefoanele mobile cu sisteme de operara Android si IOS  “Aplicatie” MyArtist- disponibila gratuit in Magazin Play si AppStore. Acesarea si vizitarea website si aplicatie-ului, instalarea aplicatiilor pe telefon, inregistrarea unui cont pe website si aplicatie sau pe aplicatia MyArtist si/sau folosirea serviciilor de publicare pe website si aplicatie sau aplicatia MyArtist, de profile pentru vanzarea, cumpararea sau inchirierea de bunuri sau servicii “Servicii” inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

2. Definitii

 • Termenii folositi in continuare vor avea urmatorul inteles:
 • Utilizator– orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, sau 10 ani cu reprezentare parentala, care acceseaza website si aplicatie-ul sau aplicatia pentru telefoanele mobile, fiind interesata de datele, informatiile, profilele si/sau serviciile MyArtist precum si orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica care achizitioneaza Serviciile furnizate prin intermediul website si aplicatie-ului si aplicatiilor pentru telefoanele mobile.
 • Furnizor – societatea SC Fidesys Mobile  S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in Falticeni, Strada Republicii, Bl. 46,  Suceava, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr J33/355/2015, CUI 35734956, e-mail: contact@myartist.ro
 • Profil– oferta publica lansata de un Utilizator cu scopul de a fi publicata de catre MyArtist prin intermediul website si aplicatie-ului cu privire la vanzarea sau inchirierea unui produs.
 • Produs– bun sau serviciu care poate fi comercializat conform legii si care nu incalca limitele impuse prin acesti Termeni si Conditii.
 • Aplicatia MyArtist reprezinta aplicatia compatibila cu sistemele de operare Android sau IOS, ce urmeaza a fi instalata din Magazin Play sau AppStore de catre utilizatori pentru a accesa paginile conectate la website si aplicatieul https://myartist.ro
 • Pagina myartist.ro site-ul https://myartist.ro, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul https://myartist.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.
 • Operatori– persoane special instruite de catre Furnizor pentru verificarea/moderarea continutului Profilelor publicate de catre utilizatori pe website si aplicatie sau aplicatia MyArtist.
 • Prin acordul dvs. referitor la acesti Termeni si Conditii, dvs. declarati si garantati ca aveti 18 ani si capacitate deplina de exercitiu sau sunteti tutorele legal sau parinte al unui minor ce urmeaza a-si publica datele cu character personal in platforma MyArtist, in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate inmatriculata si functionand in conformitate cu legile din Romania iar reprezentantii dvs. sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dvs. legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice alt mod a website si aplicatie-ul a a aplicatiei si/sau a Serviciilor.
 • MyArtist isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza oricand unilateral Termenii si Conditiile
 • Daca nu stergeti contul inregistrat pe website si aplicatie sau aplicatie, inseamna ca v-ati exprimat acordul legal cu privire la modificarea Termenilor si Conditiilor. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, singura optiune pe care o aveti este sa stergeti contul inregistrat pe website sau aplicatie sau sa nu mai accesati, sa vizitati sau sa utilizati in orice mod website si aplicatie-ul sau sa dezinstalati aplicatia de pe telefonul dumneavoastra.

3. Scopul urmarit

 • Scopul acestor Termeni si Conditii este Acela de a defini si reglementa conditiile de utilizare a website si aplicatie-ului a aplicatiei si a Serviciilor.
 • Website -ul si aplicatia pentru telefoanele mobile contin legaturi (“link-uri”) sau trimiteri catre alte website si aplicatie-uri/pagini web pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe website si aplicatie-urile/paginile sau aplicatiile respective, MyArtist nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor website si aplicatie-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi (“link-uri”) sau trimiteri din acestea catre alte website si aplicatie-uri sau pagini web. Includerea acestor legaturi (“link-uri”) sau trimiteri in website si aplicatie este facuta de regula pentru ajutorul sau in interesul utilizatorului, iar in alte cazuri in scop publicitar. Intrucat MyArtist nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe websiturile unor terti, la care se face trimitere pe website si aplicatie, utilizatorul acceseaza acele website si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere.
 • Intregul continut al website-ului si aplicatiei incluzand, dar fara a se limita la texte, imagini, grafice, programe pentru calculator, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea MyArtist si/sau a partenerilor sai,  fiind protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996 cu modificarile ulterioare, precum si tuturor celorlalte legi, inclusive dar fara a se limita la legile aplicabile privind drepturile de proprietate intelectuala si industriala.profilele publicate de utilizatori sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand utilizatorilor, fiind protejate ca atare conform legii. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe website si aplicatie in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Furnizorului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Aspecte Generale

 • Un Profil va fi creat prin completarea unui formular, disponibil pe website si aplicatie, care sa contina:
  • datele reale de contact ale utilizatorului;
  • descrierea reala a produsului / serviciului care face obiectul profilului;
  • material media – video si poze cu utilizatorul si serviciul prestart
 • Prin trimiterea profilului spre publicare catre furnizor, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu prevederile acestor Termeni si Conditii, fiind pe deplin de acord ca, in caz de nerespectare a acestora, sa fie tras la raspundere conform prevederilor acestora. Utilizatorul isi asuma in intregime raspunderea pentru continutul profilului si pentru veridicitatea informatiilor publicate in profil si/sau comunicate furnizorului.
 • Procedura de afisare a unui profil pe website si aplicatie este detaliata la sectiunea intitulata „Ajutor” de pe website si aplicatie.
 • Valabilitatea unui profil pe site este de 365 de zile, si se prelungeste cand se face plata anuala. Exceptie fac cele care prin intelegere beneficiaza de gratuitate. Serviciile respecta legislatia privind protectia consumatorului conform O.G. 21/1992, ale Legii 363/2002 privind comertul electronic si O.G. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

5. Drepturile si Obligatiile furnizorului

 • furnizorul se obliga sa publice toate Profilele transmise de catre Utilizatori prin intermediul Website si aplicatie-ului care sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul document.
 • Furnizorul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea Website si aplicatie-ului sau eventuale neconcordante intre datele furnizate in Profil de catre Utilizator si datele publicate pe Website si aplicatie de catre Furnizor, cu exceptia acelor neconcordante semnalate de catre Utilizatori care se datoreaza faptului ca Operatorii Furnizorului au modificat partial Profilul astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentul document pentru a putea fi mentinut postat pe Website si aplicatie.
 • Furnizorul nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca Website-ul si aplicatia vor fi disponibile neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Furnizorul nu va fi responsabil pentru neafisarea Profilelor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.
 • Furnizorul nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.
 • Furnizorul nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele produsului sau serviciului ce face obiectul Profilului.
 • Furnizorul isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un Profil in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in care acesta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul Furnizorului, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. De asemenea Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul Website si aplicatie-ului.
 • Furnizorul are dreptul de a sterge orice Profil sau de a bloca conturile in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul Profilelor publicate sau a conturilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii referitoare la securitatea activitatilor altor utilizatori ai serviciului. De asemenea, in cazul in care Profilul afecteaza in mod negativ reputatia Furnizorului sau sunt in orice alt fel daunatoare pentru Furnizor.
 • Furnizorul declara ca este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala in legatura cu website si aplicatia in afara Profilelor publicate pe website si aplicatie de catre Utilizatori, cu privire la care Utilizatorii acorda Furnizorului un drept neexclusiv de utilizare si punere la dispozitia publicului in conditiile prevazute in acesti Termeni si Conditii.
 • Furnizorul nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Profilelor publicate. Furnizorul nu garanteaza in niciun fel si nicio masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in Profile.
 • Potrivit legislatiei in vigoare, Furnizorul are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor sale sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de Utilizatorii Website si aplicatie-ului.
 • Furnizorul poate sa nu mai afiseze sa suspende sau sterge profilele utilizatorilor care nu isi reinnoiesc abonamentele dupa perioada minima agreata de 12 luni

6. Drepturile si Obligatiile Utilizatorului

 • Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de Servicii, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor.
 • Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul Profilelor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a produsului ce face obiectul Profilului si ca nu incalca drepturile Furnizorului si/sau ale unor terte persoane.
 • Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie pus la dispozitia publicului de Furnizor pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.
 • Prin completarea formularului si/sau inregistrarea Profilului prin alte mijloace catre Furnizor spre punerea la dispozitia publicului prin intermediul website-ului si aplicatiei, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile.
 • Verificare identitatii artistului revine in sarcina acestuia, prin transmiterea catre furnizaor a unei copii al actului de identitate, accesand meniul  “Verificare identitate” din sectiunea contul meu. Varificarea identitati adduce un plus de incredere in promovarea profilului pe platforma MyArtist, toati artistii verificati vor primi pe profil un marcaj cu “artisti verificat”
 • Stergerea documentului transmis pentru verificarea identitatii duce automat la setarea profilului ca si neverificat.
 • In afara informatiilor legate de propriul Profil, Utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe Website si aplicatie in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al Furnizorului in acest sens.
 • Utlizatorilor le este interzisa crearea de conturi multiple pe Website si aplicatie in scopul evitarii limitelor de Profile publicabile gratuit in anumite categorii. MyArtist isi rezerva dreptul de a face verificari pentru identificarea eventualelor conturi multiple, utilizand adresele de e-mail, numerele de telefon si adresele IP introduse de Utilizatori.
 • In cazul in care sunt identificate conturi multiple apartinand aceluiasi Utilizator, MyArtist va avea dreptul neingradit de stergere a acestora. In acelasi timp, MyArtist va avea dreptul de a lua masuri suplimentare precum stergerea Profilelor si restrictionarea accesului la serviciile de publicare pe website si aplicatie impotriva Utilizatorilor care fac uz de astfel de practici.

7. Verificarea/Moderarea Profilelor

 • Verificarea/moderarea Profilelor publicate pe Website si aplicatie de catre Operatorii Furnizorului are ca scop inlaturarea Profilelor incomplete, evident incorecte si/sau care nu respecta prevederile Termenilor si Conditiilor (au un continut jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici etc.), incercand astfel sa se ofere celorlalti Utilizatori un numar cat mai mic de Profile eronate.
 • Nu este permisa publicarea mai multor Profile pentru acelasi Serviciu.
 • Nu pot fi publicate Profile false, interpretabile sau care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor.
 • Nu sunt admise spre publicare Profile pentru:
  • droguri, obiecte si materiale erotice sau obscene
  • alcool si bauturi alcoolice
  • tigari si produse pe baza de tutun
  • servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare
  • bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de infractiuni
  • bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana
  • bunuri inexistente
  • animale pe cale de disparitie
  • matrimoniale, sex platit, videochat, masaj erotic sau alte servicii asemanatoare
  • oferte de locuri de munca care implica masaj erotic, sex platit sau activitati de videochat
  • oferte de job tip multi-level marketing/network marketing sau joburile de tip lucru de acasa prin Internet
  • produse contrafacute sau replici ale unor produs originale
  • cererea de bunuri sau servicii, cu exceptia celor ce se incadreaza in categoria Locuri de munca
  • materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde)
  • muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala
  • lucrari de diploma sau ajutor in scrierea unei lucrari de diploma
  • servicii de imprumut, amanet, credite sau camata, camatarie sau alte activitati similare
  • produse farmaceutice si medicamete cu exceptia suplimentelor alimetare, vitamine, medicamente pe baza de plante
  • organe umane
  • arme din categoria armelor si munitii letale/neletale (arme militare, arme de vanatoare, arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colectie, arme de panoplie) si arme albe (baionete, sabii, spade, florete, pumnale, cutite, sisuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bate, măciuci si bastoane telescopice).
  • arme si munitii letale/neletale care nu respecta Dispozitiile prevazute de catre Legea nr.295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor.
  • jocuri de noroc, tranzactii virtuale
  • servicii de deblocare iCloud
  • bunuri ce se afla in afara tarii
  • Profile tip oferta de munca: actori in filme pentru adulti.
 • Nu pot fi publicate Profile care contin link-uri catre alte website si aplicatii, decat la abonamentele speciale
 • Nu este permisa manipularea cuvintelor cheie din continutul Profilului (introducerea in titlul sau descrierea Profilului de cuvinte cheie care nu au legatura cu Produsul / serviciul oferit).
 • Nu pot fi publicate Profile in alta limba decat cea Romana sau care contin un limbaj necorespunzator.
 • Nu se admit Profile care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.
 • Nu sunt permise mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam). Orice Profil care incurajeaza aceste mesaje sau ofera loc de munca pentru trimiterea lor va fi dezactivat.
 • Toate Profilele, fie ele active pe site sau blocate la moderare sunt verificare de catre Furnizor, iar Profilele care nu respecta Termenii si Conditiile site-ului vor fi sterse de pe site, in cel mai scurt timp posibil si in anumite cazuri pot fi luate masuri de blocare a contului din care s-au publicat.
 • Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului document de catre oricare dintre Profilele publicate pe website si aplicatie (inclusiv cele platite pentru a fi promovate sau platite deoarece depasesc numarul de Profile gratuite premise in anumite categorii), Operatorii Furnizorului vor avea dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz:
  • fie sa modifice partial Profilul, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea Profilului respectiv de pe website si aplicatie si sa se indrepte erorile sau neadvertentele constatate;
  • fie sa se intrerupa continuitatea publicarii Profilului prin refuzarea lui. Refuzarea Profilului inseamna dezactivarea postarii acestuia de pe website si aplicatie.
 • In cazul refuzarii Profilului si stergerii acestuia de pe website si aplicatie, Utilizatorul va fi informat in scris prin e-mail despre motivul refuzului, acesta avand posibilitatea de a remedia problema si a republica Profilul.
 • In situatia in care un Profil platit pentru a fi promovat sau platit deoarece depaseseste numarul de Profile gratuite premise in anumite categorii de pe website si aplicatie este dezactivat de catre Furnizor, in urma verificarii, deoarece incalca Termenii si Conditiile, Utilizatorul va primi in contul sau de pe website si aplicatie, credit echivalent cu pretul achitat. Acest credit va putea fi folosit doar pentru promovarea unuia sau mai multor Profile sau pentru publicarea unor Profile peste limita gratuita acceptata pe website si aplicatie, care respecta Termenii si Conditiile, pe website si aplicatie si nu poate fi returnat sub forma de bani. In cazul incalcarilor grave si repetate ale regulamentului si a legilor in vigoare, Furnizorul isi rezerva dreptul de a nu restitui sumele respective.
 • In cazul in care Utilizatorul publica in mod repetat Profilul fara a remedia problemele semnalate, Furnizorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul Utilizatorului la website si aplicatie in vederea postarii de noi Profile sau administrarii Profilelor existente.
 • In situatia modificarii Termenilor si Conditiilor modificarile intervenite nu se vor aplica acordurilor privind publicarea unor Profile care au fost incheiate intre Furnizor si Utilizatori sub egida Termenilor si Conditiilor anteriori.

8. Promovarea Profilelor

 • Orice Profil publicat pe website si aplicatie direct de catre Utilizator poate fi promovat conform articolelor de mai jos. Exista doua tipuri de promovare pentru care Utilizatorul poate opta:
  • Promovarea in lista de Profile. Acest tip de promovare este disponibil pentru abonamentele anuale Silver, Gold si Platinium si presupune afisarea profilelor in categoriile solicitate de utilizatori fara a fie evidentiate intr-un anume fel
  • Promovarea in partea superioara a categoriilor din website si aplicatie .Acest tip de promovare este disponibil cu o taxa de 200 de lei pe luna, ce poate fi modificata unilateral de catre furnizor fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Presupune afisarea profilelor in partea superioara a fiecarei categorii si vor fi marcate cu un smbol distinct. Actualizare se face la 30 de zile doar la solicitarea utilizatorului si numai dup ace va face dovada platii pentru taxa de promovare.
 • Promovarea, atat in lista de Profile cat si in partea superioara a categoriilor, este valabila pentru un singur Profil. Zilele ramase nu se reporteaza si nu pot fi utilizate pentru promovarea unui produs diferit. Utilizatorii pot achizitiona concomitent cele doua tipuri de promovare pentru acelasi Profil.

9. Utilizarea resurselor incluse in pachetele de promovare in platforma MyArtist

 • Pachetele de promovare in platforma MyArtist achizitionate au o durata de valabilitate de 12 luni (365 de zile calendaristice) de la data cumpararii lor.
 • Fiecare pachet pentru artisti are inclus un numar de aplicari pentru evenimente (credite) lunare si accesul diferentiat la diferite servicii in functie de pachetul ales
 • Utilizatorul nu va mai putea aplica la evenimente dupa consumarea numarului de credite alocate in pachetul de promovare ales, ins ava putea achizitiona unul din pachetele aditionale de credite disponibile in contul MyArtist.
 • Daca utilizatorul decide sa inchida sau sa stearga contul de artist inainte de terminarea perioadei de 12 luni pnetru care a fost platit pachetul de promovare, furnizorul isi rezerva dreptul de nu restitui sumele de bani platite pentru aceste pachete, decizia de inchidere sau stergere a contului fiind in totalitate a utilizatorului care isi asuma faptul ca nu I se va restitui contravaloarea pachetului, acesta avand si posibilitatea de a testa serviciile timp de 7 zile gratuit inainte de achizitionarea oriarui pachet platit.
 • Daca solicitarea de inchidere a contului de artist vina in termen de maxim 14 zile de la achizitia acestuia, furnizorul va restitui si contravaloarea serviciilor achizitionate.
 • Utilizatorul va primi o notificare in momentul in care va dori sa aplice la un eveniment peste limita si va fi invitat sa achizitioneze credite suplimentare.
 • Creditele ramase din pachetul de promovare NU se reporteaza de la o luna la alta.
 • Creditele achizitionate prin pachetele de credite separate se reporteaza de la o luna la alta in cazul in care acestea nu sunt consumate in luna in care au fost achizitionate.
 • Utilizatorii ca se inregistreaza cu cont de Client, beneficiaza de un numar de postari de evenimente gratuite. Daca utilizatorul client doreste sa posteze mai multe anunturi decat ii sunt alocate, acesta va putea achizitiona pachete separate de postari.

11. Preturi. Modalitati de plata

 • Preturile pentru Servicii sunt definite in sectiunea preturi dar si in lista de pachete din formularul de inregistrare a artistilor in platforma MyArtist
 • In cazul in care plata a fost efectuata, Profilul artistului va fi afisat, in categoriile pe care le selecteaza artistul.
 • Plata se poate face direct de pe website sau aplicatie cu cardul prin procesatorul Mobilpay secure.
 • Pentru plata prin card de credit/debit, este necesara completarea din partea Utilizatorului a unui formular cu datele despre acesta. Formularul si toate informatiile relevante pentru comanda sunt date de, furnizorul de servicii de plata prin card online, in pagina web catre care va fi redirectionat Utilizatorul.
 • Datele de pe card NU sunt stocate de furnizor si nici nu are acces furnizorul la ele. Datele de pe card sunt transmise criptat direct prin pagina MobilPay catre banca emitenta a cardului pentru a valida sau invalida plata solicitata.
 • Card-urile de debit/credit acceptate sunt: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.
 • Plata prin cont nu este disponibila in cazul in care soldul creditului este 0.

13. Procedura de depunere si solutionare a plangerilor si sesizarilor primite din partea Utilizatorilor

 • Orice Utilizator poate depune o plangere sau sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de Furnizor, respectiv Profilele transmise/publicate/nepublicate de MyArtist pe website si aplicatie, in termen de maxim 7 zile de la data producerii evenimentului si/sau aparitiei cazului sesizat.
 • Utilizatorii au posibilitatea sa transmita Furnizorului oricand plangeri si/sau sesizari cu privire la activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de un Utilizator al platformei MyArtist care privesc si/sau au legatura cu serviciile furnizate de MyArtist ori cu privire la informatiile cu aparenta nelegala furnizate de un Utilizator al Website si aplicatie-ului, despre care au cunostinta.
 • Plangerile vor fi depuse prin intermediul formularului de contact aflat pe Website si aplicatie.
 • De asemenea in cazul in care o persoana face furt de identitate, publicand profile in platforma MyArtist in numele unor artisti consacrati pentru a induce in eroare alti utilizatori clienti ai platformei MyArtist, artistul in cauza poate solicita catre furnizor, revendicarea profilului, argumentant si documentand solicitarea cu documente care sa ateste identitatea acestuia.
 • In cazul in care se da curs unei solicitari de revendiccare a unui cont suspecta de furt de identitate. Persoana care a furat identitatea unui artist nu va fi despagubita prin returnarea sumei achitatea pentru achizitia pachetului de promovare in platforma MyArtist, si administratorul Fidesys Mobile care este detinatorul legal al platformei MyArtist isi rezerva dreptul de a denunta furtul de identitate autoritatilor competente in rezolvarea acestor cazuri.
 • Plangerile si/sau sesizarile transmise Furnizorului vor include datele de identificare a Utilizatorului, numarul de identificare a Profilului ce face obiectul plangerii (daca reclamatia sau sesizarea priveste un anumit Profil), precum si orice alte date necesare Furnizorului in vederea identificarii evenimentului sesizat si/sau a Profilului (dupa caz) si o descriere cat mai detaliata a motivului pentru care a fost inaintata plangerea/sesizarea, astfel incat Furnizorul sa o poata solutiona in cel mai scurt timp posibil.
 • Plangerile/sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 5 zile lucratoare de la primirea acestora de catre Furnizor, in cazul in care au fost insotite de un set complet de date necesare identificarii Utilizatorului, Profilului si/sau a problemei. In situatia in care petentul nu a transmis Furnizorului toate datele necesare identificarii problemelor semnalate si solutionarii plangerii/sesizarii respective, acesta va fi instiintat de Furnizor cu privire la informatiile lipsa, urmand ca termenul de solutionare de mai sus sa fie prelungit corespunzator.
 • Pentru a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Utilizatorul poate accesa link-ul: http://www.anpc.gov.ro

14. Acordul cu privire la prelucrarea si colectarea Datelor cu Caracter Personal

 • Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata prin Legea 102/2005, MyArtist are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza cu ocazia accesarii Website si aplicatie-ului si/sau completarii formularelor disponibile pe Website si aplicatie.
 • Orice persoana care acceseaza Website si aplicatia MyArtist  si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe website si aplicatie, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca MyArtist sa prelucreze si sa colecteze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie.
 • Inscrierea in baza de date MyArtist se face prin completarea unui formular online. Informatiile furnizate benevol in acest formular trebuie sa fie corecte si complete. In cazul furnizarii unor date false sau incomplete, MyArtist are dreptul sa refuze sau anuleze calitatea de abonat MyArtist.
 • Ca abonat MyArtist, sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile mentionate aici si veti fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprindeti in legatura cu MyArtist.
 • In urma utilizarii Paginii MyArtist, compania poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, adresa, numarul de telefon, adresele de e-mail, data nasterii, starea civila, ocupatia, studii, venit, informatii despre domeniile de interes personal.
 • Toate datele furnizate de catre dumneavoastra vor fi folosite doar in scopurile enumerate mai jos si cu respectarea intocmai a drepturilor si libertatilor dumneavoastra cu privire la viata privata, consfiintite si garantate de legislatia romana in vigoare. Acest set de informatii este denumit in continuare generic “Date”.
 • Datele vor fi prelucrate de catre MyArtist in conformitate cu prevederile Legi 677/2001, putand fi folosite in scopuri asociate functionarii site-ului, comercializarii produselor companiei si ale partenerilor sai, pentru:
  • statistici – in vederea generarii de statistici utile administrarii site-ului; realizarea studiilor de piata, de produs si marketizarea produselor MyArtist si ale partenerilor sai;
  • folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului care sunt disponibile prin logare precum: forum, newsletter, concursuri, sfatul expertului.
  • abonarea la newsletterul site-ului in vederea trimiterii de materiale informative din site, reclama, marketing si publicitate de catre MyArtist sau partenerii/clientii sai (prin intermediul MyArtist), abonarea la newsletter fiind optionala;
  • persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
  • dreptul de a inainta o plangere catre autoritatea de supraveghere, in situatia in care considera ca datele sale personale nu au fost prelucrate conform legilor in vigoare.
 • Datele cu caracter personal colectate si procesate de catre MyArtist prin intermediul website-ului si aplicatiei vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre Utilizatori a Serviciilor, respectiv prestarii in conditii optime a Serviciilor, precum si, in general, a administrarii relatiei Furnizorului cu Utilizatorii, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), in vederea efectuarii de studii de piata si inclusiv intreprinderea de alte activitati de catre Furnizor, permise de lege, ce nu fac obiectul altor aprobari separate exprese din partea Utilizatorilor. Prin urmare, toate datele oferite de Utilizatori prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe Website si aplicatie vor putea fi colectate si prelucrate de catre Furnizor, putand fi folosite de catre acesta. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Furnizorul sa dezvaluie anumite informatii care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.
 • Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.
 • Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata, la urmatoarea adresa: Fidesys Mobile S.R.L., Falticeni, Strada Republicii, Bl.46, Sc. A, Ap. 3, specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.

15. Modificarile prezentului document

 • Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile. Daca nu sunteti de acord cu modificarile propuse, singura optiune pe care o aveti este sa stergeti contul inregistrat pe Website si aplicatie sau sa nu mai accesati, sa vizitati sau sa utilizati in orice mod website-ul si aplicatia.

16. Comisioane si tarife

 • Artistii vor achita taxa de abonament anual conform cu tipul de pachet de promovare ales.
 • Artistii vor plati un comision de 5% din total suma incasata pentru fiecare operatiune de incasare facuta prin intermediul contului MyArtist reprezentant comision de transfer bancar.
 • Comisionul de transfer bancar se va retine in momentul decontarii sumei si transferului sumei din contul Prestatorului Fidesys Mobile SRL in contul bancar al artistului

18. Politica de livrare a produselor

Pe platforma MyArtist nu se comercializeaza produse, prin urmare nu se impune o politica de livrare a produselor. Artistii si utilizatorii sunt direct responsabili cu ceea ce posteaza in profilele lor si sunt direct responsabili cu prestarea serviciilor promovate pe platforma MyArtist

19. Politica de retur/anulare

 • Orice artist poate solicita anularea abonamentelor achizitionate si returnarea sumei platite in termen de maxim 14 de zile. Din suma platita initial se vor retine comisioanele de transfer bancar de 5% si cheltuielile de administrare si procesare a retururilor in valoare de 2%
 • Dupa expirarea celor 14 de zile de la plata abonamentului anual, artistii si utilizatorii pot solicita inchiderea conturilor platite in orice moment insa fara restituirea sumei achitate initial pentru pachetul de promovare.
 • In cazul achizitionarii pachetelor de credite pentru postarea evenimentelor sau aplicarea la evenimente, NU se restituie sumele achitate pentru pachetele de servicii

20. Politica de confidentialitate

Ce date cu caracter personal colectăm și de ce le colectăm

Comentariile

Când vizitatorii lasa comentarii pe site, colectăm datele afișate în formularul de comentarii și, de asemenea, adresa IP a vizitatorului și string-ul de utilizator al browserului pentru a ajuta la detectarea spamului.

Un șir anonimizat creat de la adresa dvs. de e-mail (denumit și hash) poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl utilizați. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului tău, poza ta de profil este vizibilă publicului în contextul comentariului tău.

Media

Dacă încărcați imagini pe site-ul web, ar trebui să evitați încărcarea de imagini cu date de locație încorporate (GPS EXIF) incluse. Vizitatorii site-ului web pot descărca și extrage orice date despre locație din imaginile de pe site.

Cookies

Dacă lăsați un comentariu pe site-ul nostru, puteți opta pentru a vă salva numele, adresa de e-mail și site-ul în cookie-uri. Acestea sunt pentru confortul dvs., astfel încât nu trebuie să copletați din nou datele dvs. când lăsați un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor dura un an.

Dacă vizitați pagina noastră de conectare, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă browserul dvs. acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este aruncat la închiderea browserului.

Când vă autentificați, vom configura, de asemenea, mai multe cookie-uri pentru a vă salva informațiile de conectare și opțiunile afișate pe ecran. Cookie-urile de conectare durează două zile, iar cookie-urile cu opțiuni de ecran durează un an. Dacă selectați „Amintiți-vă de mine”, autentificarea dvs. va persista două săptămâni. Dacă vă deconectați din cont, cookie-urile de conectare vor fi eliminate.

Dacă editați sau publicați un articol, un cookie suplimentar va fi salvat în browserul dvs. Acest cookie nu include date personale și indică pur și simplu ID-ul postării articolului pe care tocmai l-ați editat. Expiră după 1 zi.

Conținut încorporat de pe alte site-uri web

Articolele de pe acest site pot include conținut încorporat (de exemplu, videoclipuri, imagini, articole etc.). Conținutul încorporat de pe alte site-uri web se comportă exact ca și cum vizitatorul ar fi vizitat celălalt site.

Aceste site-uri web pot să colecteze date despre dvs., să utilizeze cookie-uri, să includă urmărirea suplimentară a terților și să vă monitorizeze interacțiunea cu acel conținut încorporat, inclusiv urmărirea interacțiunii dvs. cu conținutul încorporat, dacă aveți un cont și sunteți conectat la site-ul respectiv.

Cât timp vă păstrăm datele

Dacă lăsați un comentariu, comentariul și metadatele sale sunt păstrate la nesfârșit. Astfel putem recunoaște și aproba orice comentarii de urmărire în mod automat în loc să le păstrăm într-o coadă de moderație.

Pentru utilizatorii care se înregistrează pe site-ul nostru (dacă există), stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii pot vedea, edita sau șterge informațiile personale în orice moment (cu excepția faptului că nu își pot schimba numele de utilizator). Administratorii site-ului web pot vedea și edita informațiile respective.

Ce drepturi aveți asupra datelor dvs.

Dacă aveți un cont pe acest site sau ați lăsat comentarii, puteți solicita să primiți un fișier exportat cu datele personale pe care le deținem despre dvs., inclusiv orice date pe care ni le-ați furnizat. De asemenea, puteți solicita să ștergem orice date cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. Aceasta nu include date pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, legale sau de securitate.

Unde îți trimitem datele

21. Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in acesti Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care acestia le produc sunt guvernate de legea romana in vigoare.

Orice litigiu care are ca obiect o disputa in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania.